Ξύλινες Ετικέτες για Χειροποίητα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αν είστε χειροτέχνης και θέλετε το τέλειο φινίρισμα για τις δημιουργίες σας, σταματήστε να ψάχνετε γιατί το βρήκα! Ξύλινες ετικέτες με το λογότυπο σου χαραγμένο, τι καλύτερο;!!! Η τέλεια “σφραγίδα” του κάθε χειροτέχνη, η ταυτότητα του, πάνω στις δημιουργίες του. Από την πρώτη στιγμή έχω πειραματιστεί πολύ πάνω στο θέμα της ετικέτας, κεντητή ετικέτα ήταν η πρώτη, μετά ανακάλυψα τις υφασμάτινες , που είναι μια καλή λύση δεν λέω αλλά θα το παραδεχτώ έχω μια εμμονή με την τελειότητα! Οπότε μετά από την συνεχή αναζήτησή μου ανακάλυψα τις ξύλινες ετικέτες και το AllThisWood,  ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο Etsy. (Αχ τι σου είναι το internet θα αναφωνήσω…)

Είδα τις εξαιρετικές κριτικές και επικοινώνησα μαζί τους, έκανα την πρώτη μου ηλεκτρονική παραγγελία και σε 15 ημέρες ήρθαν στο σπίτι μου. Από την Ουάσινγκτον παρακαλώ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απόλυτα ικανοποιημένη από την ποιότητα αλλά και την τιμή, τις μοιράζομαι μαζί σας και θα χαρώ να τις δω και σε άλλους δημιουργούς, αν έχετε βρει εσείς ήδη κάτι καλύτερο θα χαρώ να μου πείτε!

Αυτό ήταν, τώρα που έχω και τις ετικέτες δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία, το μαγαζάκι μου πρέπει να ανοίξει σύντομα, όπως έχω υποσχεθεί! Ανασκουμπώνομαι και συνεχίζω τις πυρετώδης προετοιμασίες!

Ακολουθείστε τα όνειρα σας, τα δικά σας όνειρα όχι των διπλανών σας, μόνο από εκεί θα έρθει η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη, αυτή είναι η μοναδική μας υποχρέωση.

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας