Βάζο ραπτικής – πελότα!

Καλή χρονιά, χαρούμενο 2015!
Νέες υποσχέσεις για το τι θα αλλάξουμε αυτή τη χρονιά, νέοι στόχοι και προσδοκίες, νέες δυνάμεις για να κατακτήσουμε ότι επιθυμούμε!
Ενώ το φλουρί αγνοείτε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, πάμε να σας δείξω κάτι διαφορετικό που έφτιαξα για τη κολλητή μου τη Βίκυ!
Μια κατασκευή έξυπνη, χρηστική και πολύ όμορφη, ιδανική πρόταση για χειροποίητο δωράκι.
Είναι ένα βάζο ραπτικής.
Στο εξωτερικό γίνεται χαμός με τα βάζα στη διακόσμηση αλλά και σε όλες τις χρηστικές τους εκφάνσεις. Τα τελευταία χρόνια έχω γίνει μάστερ στο να αφαιρώ ετικέτες, να αποστειρώνω και να επαναχρησιμοποιώ τα βάζα, από γλυκά, μαρμελάδες…στη κορυφή των προτιμήσεων μου βρίσκεται το βάζο από ταχίνι γνωστής εταιρία που μου αρέσει πολύ!
Το συγκεκριμένο είναι το κλασσικό βάζο μελιού από παραγωγό!
Η περισσότερη δουλειά έγινε στο καπάκι, μιας και βάζο ραπτικής χωρίς πελότα δεν γίνετε.
Χαρτόνι, ύφασμα, γέμισμα για παιχνίδια ή σφουγγάρι (ΟΧΙ βαμβάκι), κορδέλα, πιστόλι σιλικόνης…και ότι διακοσμητικό θελήσετε. 

Έντυσα” το βάζο με βαμβακερό νήμα σε πλέξη V και το γέμισα με διάφορα σύνεργα ραπτικής. Μεζούρα, κλωστές, παραμάνες, κουμπιά, δαχτυλήθρα …κτλ.
Πως σας φαίνεται; Η κολλητούλα μου ενθουσιάστηκε όταν το είδε και λέει ότι τώρα θα προσπαθήσει να μάθει να ράβει κανένα κουμπί αν χρειαστεί (παρά τη Βασιλική της καταγωγή!)…μεταξύ μας νομίζω ότι θα το αδειάσει και θα βάλει κανένα κεράκι μέσα για ατμόσφαιρα! Αν και το αρνήθηκε…Εύχομαι να έχετε τουλάχιστον έναν αληθινό φίλο στη ζωή σας!
Καλή δημιουργική χρονιά…
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας