Τσαντάκι στρογγυλό με βελονάκι

Αρχές Φθινοπώρου πια και ενώ έχω πλέξει ήδη το πρώτο μου πουλόβερ (ναι!) επέλεξα να σας δείξω το τσαντάκι που με συνόδεψε όλο το καλοκαίρι!

Είναι το πολυπόθητο στρογγυλό τσαντάκι που έχουν λανσάρει όλα τα μεγάλα brand για την σεζόν που μας πέρασε, (θα είναι must και την επόμενη) κυκλοφόρησε σε όλα τα καταστήματα, σε διάφορες εκδοχές, με αυτή της ψάθινης να κυριαρχεί!

Το δικό μου είναι πλεγμένο με νήμα Hoooked Zpagetti το οποίο είναι από ρετάλια υφασμάτων των μεγάλων εργοστασίων της Ευρώπης τα οποία συλλέγονται, κόβονται σε λωρίδες και έτσι δημιουργείται αυτή η αρκετά παχιά (σε διάμετρο) κατηγορία νήματος. Μια έξυπνη και αρκετά εμπορική ανακύκλωση μπορώ να πω.Πλεγμένο με βελονάκι και μια όμορφη παραλλαγή από το άριχτο γαϊτανάκι/ποδαράκι που δίνει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα – σίγουρα στο floral δεν φαίνεται καλά από τις φωτογραφίες! Φοδραρισμένο, το λουράκι φτιαγμένο από το ίδιο το νήμα στριφτό κορδόνι.

Διαβάζω τα σχόλια σας συνέχεια και σας ευχαριστώ, όσοι με ακολουθείτε στο Instagram βλέπετε ότι παραμένω δημιουργική και ενεργή παρόλα αυτά έχω αφήσει λίγο το blog μου (νοιώθω απίστευτες ενοχές), αλλά σκοπεύω να επανορθώσω…εναρκτήριο το σημερινό post! Στείλτε μου τις ιδέες σας και σας υπόσχομαι ότι την επόμενη εβδομάδα θα σας έχω περισσότερα νέα.

Σίγουρα θα έχετε καταλάβει τη διστακτικότητα μου, στο να μοιράζομαι τα νέα μου για τις αλλαγές της ζωής μου, είναι το στοιχείο της μυστικοπάθειας που με χαρακτηρίζει…αλλά εδώ μαζί σας, μέσα από αυτό το μέσο το δουλεύω και αυτό!

Βρείτε αυτό που σας κάνει χαρούμενους και ακολουθείστε το, η μόνη οφειλή μα και υποχρέωση ως προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Ως την επόμενη φορά, παραμείνετε δημιουργικοί!

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας