Το ταξίδι της ζωής μέσα από την δημιουργία!

Ταξιδεύω…κάθε μέρα μέσα από τις σκέψεις μου, τα βιβλία, τη φύση και κάθε νέο ερέθισμα που φροντίζω να προσφέρω καθημερινά στον εαυτό μου. Αυτό δεν είναι εξάλλου και η ζωή, ένα καθημερινό ταξίδι εξερεύνησης; Αρκεί βέβαια να αφήσουμε την ζώνη ασφαλείας μας, ή να μας “αναγκάσουν” οι συνθήκες να την αφήσουμε, ωωω και εκεί, σε εκείνο ακριβώς το σημείο, είναι που αρχίζουν να γίνονται τα θαύματα, χρειάζεται θάρρος και δύναμη  για αυτά τα βήματα, και  για τον κάθε έναν είναι σίγουρα διαφορετικά, που μόνο εκείνος βαθιά μέσα του ξέρει πια είναι αυτά. Ξέρω δεν μας μάθανε έτσι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξεμάθουμε, και να μάθουμε αυτό μου μας ταιριάζει και μας απελευθερώνει από φόβους και ανασφάλειες.

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που θέλεις δεν θέλεις, θα κάνεις τον απολογισμό, και είναι υπέροχη η αίσθηση να συνειδητοποιείς ότι κατάφερες να αλλάξεις κάτι, έστω και αν ήταν κάτι μικρό, δεν έχε σημασία, σημασία είναι ότι είσαι στη ροή στη ροή της εξέλιξης…της ζωής. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν το τέλος, εσύ να βλέπεις μια νέα αρχή. Κλείνοντας όλες τις εκκρεμότητες, είμαι περήφανη που κατάφερα να ολοκληρώσω όλα τα μισά μου, ναι αυτά που αφήνουμε στην άκρη γιατί ενθουσιαζόμαστε με κάτι νέο. Που έκανα αυτό το ταξίδι, που έμαθα να μένω ψύχραιμη και να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις…που είμαι ευγνώμων για όλα, που κρατάω ένα χαμόγελό για όλους, το αξίζουν ή όχι.
Οι φωτογραφίες είναι από το κυριολεκτικό ταξίδι μου στην Ελβετία, είναι ευλογία τα ταξίδια, κάθε τύπου, εύχομαι σε όλους, ένα ταξίδι τουλάχιστον την χρονιά, για να είναι εφικτό όμως χρειάζεται υγεία, σωματική και ψυχική, με αυτή την ευχή θα σας αφήσω για το 2020! Το εικονιζόμενο σκουφάκι θα είναι δώρο για έναν τυχερό τις επόμενες ημέρες στο λογαριασμό μου στο instagram , ακολουθείστε με για να ενημερωθείτε!

Τελευταία Δευτέρα του χρόνου και της δεκαετίας, ακόμη και τίποτα να μην έχετε αλλάξει και μόνο η συνειδητοποίηση αρκεί, καλή χρονιά να έχουμε, ο καθένας να λάβει αυτό ακριβώς που χρειάζεται! Σας ευχαριστώ για κάθε καλό σας λόγο όλα αυτά τα χρόνια, την κάθε επίσκεψη και την αλληλεπίδραση, μπορείτε να μου προτείνετε τι άλλο θα θέλατε να δείτε μέσα από τη σελίδα.

Επιστροφή στο χειροποίητο!

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας