Ευχαριστήρια κάρτα για χειροποίητα

Πόσο υπέροχη η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, πόσο όμορφο να ευχαριστείς αυτόν που σε στηρίζει με την επιλογή του, στην γλώσσα μας και όχι απλά στα αγγλικά με ένα thank you!

Τόσο σημαντικό και όμως οι περισσότεροι χειροτέχνες επιλέγουν κάρτες στα αγγλικά μέσω Etsy που κοστίζουν περίπου 5-8 ευρώ. Τι θα λέγατε να λέμε ευχαριστώ στην γλώσσα μας;!

Το τελευταίο διάστημα όσοι το παρατηρήσατε έγινε αλλαγή στην φωτογραφία του προφίλ μου, σε αυτό το κομψό λογότυπο.

Μαζί με το λογότυπο ήθελα να έχω και την προσωπική μου ευχαριστήρια κάρτα, καθώς και κάρτα φροντίδας για τα χειροποίητα πλεκτά μου.

Με την βοήθεια της Στεφανίας, μέσα από μια άψογη συνεργασία /συνεννόηση δημιουργήσαμε την προσωπική μου ευχαριστήρια κάρτα, με λόγια δικά μου, και όχι τυποποιημένα, μαζί και την κάρτα φροντίδας, που και αυτή είναι εξολοκλήρου προσωποποιημένη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της ΕΔΩ  για να δημιουργήσετε τις δικές κάρτες και όσα χρειάζεστε για τα χειροποίητα σας.

Δείτε το πλεκτό ζακετάκι με τα λουλουδένια motif, δείτε και την ολοκληρωμένη φροντίδα πλεκτών, για να έχετε για χρόνια τα πλεκτά σας σαν καινούργια!

Επισκεφθείτε και το κανάλι μου στο Youtube, κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποίηση για κάθε νέο video.

Παραμένουμε δημιουργικοί, χαμογελαστοί, σε αυτούς τους απρόσμενους καιρούς!

Back to Handmade – Επιστροφή στο χειροποίητο

Αφήστε το σχόλιό σας