Πλεκτό πουλοβεράκι για σκύλο!

Το να πρέπει να πλέξεις για ένα ζωάκι, σου ανοίγει νέους ορίζοντες! Το πατρόν είναι τόσο διαφορετικό αλλά και ιδανικό για πειραματισμούς. Έχει περάσει ενάμιση χρόνος από τη στιγμή που υιοθέτησα αυτό το πλασματάκι και μου άλλαξε την κοσμοθεωρία και την καθημερινότητα!

Και το όνομα αυτής… Φαίδρα (βασιλικά αξιώματα κτλ, όλα κατοχυρωμένα όπως καταλαβαίνετε!!!)

Αν είστε από αυτούς που πιστεύουν (όπως πίστευα και εγώ) ότι η φύση έχει φροντίσει για το κρύο με το τρίχωμα, δυστυχώς η πραγματικότητα μας διαψεύδει γιατί τα μικρόσωμα ζώα κρυώνουν. Θα το διαπιστώσετε τον πρώτο Χειμώνα που θα σας συντροφεύσει, έτσι από πέρυσι πειραματίστηκα με διάφορα σχέδια, για να καταλήξω σε αυτό που παραμένει σταθερό και κρατάει ζεστό το ζωάκι μας. Πουλόβερ πλεγμένο με κυκλικές βελόνες, και τελειώματα με βελονάκι.

Έγιναν και κάποια θηλυκά κομμάτια που με μεγάλη μου απογοήτευση ήταν μόνο για εμφάνιση και χάρη!

Αυτό είναι λοιπόν το νέο μέλος της οικογένειας μου! Μία φίλη/σύντροφος αλλά και από της μεγαλύτερες δασκάλες που μου προσέφερε η ζωή. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αφεθώ στο συναίσθημα μου, να ξεπεράσω τους φόβους μου… Όσοι με γνώριζαν δεν πίστευαν ότι υιοθέτησα σκυλάκι, αγαπούσα πάντα τα ζώα αλλά είχα πολλά στεγανά σε θέματα καθαριότητας και γενικά στον προσωπικό μου χώρο, που τα θέλω όλα τακτοποιημένα! (Περήφανο πρώην kontrolfreek)

Δεν μπόρεσα ποτέ να πιστέψω ότι κάποιοι εγκατέλειψαν αυτό το ήρεμο και (κατά γενική ομολογία) όμορφο πλασματάκι, αλλά τους ευχαριστώ.

Παγκόσμια ημέρα ζώων η σημερινή, θα μπορούσα να πω ότι είναι η καλύτερη ημέρα για να αποφασίσεις να βάλεις στην ζωή σου έναν τετράποδο φίλο, ένα φίλο που θα του προσφέρεις, αλλά, και θα λάβεις ανιδιοτελή αγάπη!

Πήρα το θάρρος και μοιράζομαι την ιστορία μου μαζί σας και αφού μπόρεσα εγώ, μπορεί ο καθένας, αρκεί να θέλει! Τα πλεκτά είναι ελεύθερο σχέδιο, σας ευχαριστώ για την σημερινή επίσκεψη, τα λέμε σύντομα με νέες δημιουργίες και νέα!

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας