Πλεκτό διαμαντάκι

Παρόλο που οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα σάλι ανήκουν σε άλλη εποχή και τα χαρακτηρίζουν oldfashion ή παλιομοδίτικα, για εμένα είναι ένα άκρως θηλυκό κομμάτι που θα δώσει στυλ σε ένα καθημερινό ή και πιο ιδιαίτερο look! Είναι λίγες οι φορές που επιλέγω να πλέξω ένα ήδη υπάρχον σχέδιο, συνήθως πλέκω ελεύθερα!

Αυτό το σάλι όμως το είδα πέρυσι στο περιοδικό Εκείνη και…έρωτας (φυσικά και έχω κάνει αλλαγές) , μόνο με 3 βελονιές – γαϊτανάκια, ποδαράκια και τετραπλό ποδαράκι, που με τον συνδυασμό τους βγαίνει αυτό το διαμαντοειδές αποτέλεσμα.

Επέλεξα να το πλέξω με το Fino της Πεταλούδας σε μαύρη απόχρωση, ένα υπέροχο νήμα όπου το όνομα του αποδίδει απόλυτα όλα τα χαρακτηριστικά του, 55% αγνό παρθένο μαλλί, 45% ακρυλικό, τόσο απαλό, ζεστό, ευκολόπλεκτο με φίνο αποτέλεσμα, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το έχω χαρεί, και φέτος σχεδίασα ένα μπλουζάκι που το πλέκω με ίδιο νήμα, σε απόχρωση έκπληξη…θα σας το δείξω σε επόμενη ανάρτηση.

 Αν και έχω κάνει ένα μικρό προγραμματισμό τις δημιουργίες που θα ανεβάσω, στείλτε μου ωστόσο κάτι που θα θέλατε να σας δείξω! Το άρθρο είναι non sponsored, όμως δεν σας έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την Πεταλούδα, μία συνεργασία χρόνων που έχει εξελιχθεί…τα υπόλοιπα προσεχώς! Βάλτε αγάπη σε ότι κάνετε, θα κάνει τη διαφορά!

Back to Handmade

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας