Πλεκτή καρδιά με βελονάκι

Δεν είχα στο μυαλό μου να φτιάξω κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου μιας και πάει πολύ καιρός που έχει να μου χτυπήσει ο Έρωτας τη πόρτα…αλλά χθες είδα αυτή τη καρδούλα και ξετρελάθηκα. Είπα να σκορπίσω λίγο βελονοέρωτα στον αέρα λοιπόν…και που ξέρεις!!!
Επειδή είναι η πιο ωραία και εύκολη καρδούλα που έχω δει έως τώρα είπα να σας τη δείξω, για όσες θέλετε να φτιάξετε κάτι γρήγορο αλλά και έξτρα χαριτωμένο!
Οι μέχρι τώρα καρδούλες που έχω φτιάξει  είναι σε ζακάρ γαντάκια (που είναι τα αγαπημένα μου) και πανωφόρι για κούπα πάλι με τεχνική ζακάρ και βελόνες. 

Πρώτη φορά καρδούλα με βελονάκι!
Για τη καρδούλα χρειάζεται να γνωρίζετε τις εξής βελονιές: Γαϊτανάκια στον αέρα γ.σ.α., βουβό γαϊτανάκι β.γ., ποδαράκι π., διπλό ποδαράκι δ.π. Το σχέδιο το βρήκα εδώ, απλά αφαίρεσα τη θηλιά και έκανα τη μετάφραση.
Αποτελείτε από μόνο μία σειρά.(για τόσο απλό μιλάμε!)
Όλοι οι πόντοι δουλεύονται μέσα στο δαχτυλίδι.
Οδηγίες: 
Φτιάξτε ένα χρυσό δαχτυλίδι, β.γ., 3 γ.σ.α, 3 δ.π., 3 π., 1 γ.σ.α., 1 δ.π., 1 γ.σ.α., 3 π., 3 δ.π., 3 γ.σ.α, β.γ.
Τραβήξτε την άκρη του νήματος μέχρι να κλείσει το δαχτυλίδι εντελώς. Όσο πιο σφικτά τόσο καλύτερα.
Στερεώστε τα νήματα και έτοιμη!  

Έφτιαξα αρκετές…

Θα έδιναν μια ρομαντική νότα σε ένα δείπνο μιας και θα μπορούσαν να διακοσμήσουν το τραπέζι. Ρίξτε σε ένα μπολ με σοκολατάκια μερικές…Εμένα θα μου άρεσαν και σε δώρο, γεμάτο το κουτάκι με πλεκτές καρδούλες και ανάμεσά τους το δώρο, είτε για γιορτή ή γάμο…
Τι λέτε; Γλύκα δεν είναι;! 
Καλή επιτυχία
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας