Πλεκτά Χειροποίητα Παιχνίδια – Πλεκτό Χταπόδι

Καληνύχτα, μικρό μου χταπόδι! Ένα όμορφο παραμύθι που εκπαιδεύει τα παιδιά για υγιηνές συνήθειες πριν τον ύπνο. Αυτό ήταν που έδεσε την νονά με την βαφτιστήρα και αυτό το πλεκτό χταπόδι δημιουργήθηκε για να επισφραγίσει αυτή την ανάμνηση σε αυτή την ιερή σχέση.

Ποιά είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και ποιός μπορεί να εγγυηθεί, πως θα μεγαλώσει ένα υγιές παιδι;!

Δεν μπορώ να απαντήσω, μιας και τις γνώσεις και τις τεχνικές που γνωρίζω τις έχω εφαρμόσει μόνο στα μαθήματα μου, στους λίγους λιλιπούτιους μαθητευόμενους που είχα έως τώρα.

Αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι πως τα παιδιά, θέλουν αξίες και ανθρώπους που τα αγαπούν, που φροντίζουν την ουσία και δεν γεμίζουν το κενό της απουσίας τους με εκατοντάδες-χιλιάδες παιχνίδια.

Αυτό οδηγεί στην έλειψη σεβασμού, σε εξάρτηση με την ύλη, σε ολοκληρωτική αποκοπή από κάθε τι ουσιώδες.

Πλησιάζουν οι γιορτές, κάντε δώρα που θα έχουν αξία ουσιαστική, επιλέξτε ένα χειροποίητο μοναδικό δώρο, όχι μόνο θα στηρίξετε έναν δημιουργό, αλλά με την πράξη αυτή θα περάσετε πολλά περισσότερα θετικά μηνύματα στο παιδί!

Τα παιδιά είναι ένας πανέμορφος πηλός, εξελίσσονται, με την βοήθεια του περιβάλλοντος τους και τα παραδείγματα που λαμβάνουν μέσα από αυτό, μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο καλό που έχουν μέσα τους.

Καλό που έχουμε όλοι μέσα μας, άλλοι δεν το γνώρισαν ποτέ και άλλοι επιλέγουν να το κρύβουν έντεχνα, πληγώνοντας κάθε πλάσμα που τους πλησιάζει.

Όσοι γνωρίζουν το Καληνύχτα, μικρό μου χταπόδι θα χαρώ να μου γράψουν την απόψη τους για την απόδοση.

Το χταπόδι είναι αυτοσχέδιο, από τις φωτογραφίες του παραμυθιού, είναι μοναδικό, χειροποίητο από 100% βαμβακερά νήματα με κεντημένες λεπτομέρειες.

Η ευχαριστήρια κάρτα έχει λόγια καρδιάς και έχει υλοποιηθεί με την βοήθεια της Στεφανίας,όπως και οι λήψεις.

Σας περιμένω και στο κανάλι, που σύντομα θα ανεβάσω ένα παραδοσιακό παιχνίδι και πως να το φτιάξετε, εκεί αφιερώνω τον περισσότερο μου χρόνο και μεράκι το τελευταίο διάστημα.

Πολλά φιλιά και καλή δύναμη σε όλους.

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας