Μικροσκοπικό λουλουδάκι με βελονάκι!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θαυμάζω απεριόριστα όλες αυτές τις καλλιτέχνιδες, (γιατί άλλη λέξη δεν θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει) που δημιουργούν μικροσκοπικά έργα τέχνης! Σήμερα θα σας δείξω ότι μικρότερο έχω κάνει έως τώρα, δεν το λες και έργο τέχνης αλλά σίγουρα έχει χάρη…Η ανάγκη δημιουργήθηκε από τα πάρα πολλά λεπτά περισσευούμενα νήματα, τα οποία δεν είναι εύκολα στην αποθήκευση. Αυτό το μικρό και πανεύκολο λουλουδάκι μιας σειράς μου έλυσε τα χέρια και πιστεύω το ίδιο για όσες επιλέξουν να το πλέξουν!

Όχι άλλα μικρά κουβαράκια λοιπόν…πλέξτε μικροσκοπικά λουλουδάκια  τα οποία μπορούν να διακοσμήσουν ένα πλεκτό,να δημιουργήσουν κάποιο αξεσουάρ ή οτιδήποτε σκεφτείτε…εγώ προς το παρόν δεν έχω καταλήξει τι θα τα κάνω και τα αποθηκεύω σε ένα κουτάκι, το οποίο κάθε φορά που το κοιτάζω και προσθέτω κάποιο επιπλέον, μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί; Μιλάμε για πολλά μικροσκοπικά, πολύχρωμα λουλουδάκια…ρωτάτε το γιατί;!!!  Το σκεπτικό είναι το ίδιο με την πλεκτή καρδιά που σας άρεσε πολύ.

Για το λουλουδάκι χρειάζεται να γνωρίζετε τις εξής βελονιές: γαϊτανάκια στον αέρα γ.σ.α., βουβό γαϊτανάκι β.γ., ποδαράκι π. και αποτελείτε μόνο από μία σειρά και όλοι οι πόντοι δουλεύονται μέσα στο δαχτυλίδι. Είναι πλεγμένο με 1,5 no βελονάκι.

Οδηγίες: Φτιάξτε ένα χρυσό δαχτυλίδι, β.γ., *1γ.σ.α., 3π., 2γ.σ.α., β.γ.* επαναλάβετε 4 φορές για τα 5 πεταλάκια του λουλουδιου. Τραβήξτε την άκρη να κλείσει το δαχτυλίδι, στερεώστε τα νήματα και έτοιμο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αξιαγάπητα; Φυσικά ανάλογα με το νούμερο βελονάκι που θα χρησιμοποιήσετε και το νήμα θα διαφέρει και το μέγεθος από το λουλούδι αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό για για τα πολύ λεπτά νήματα. Καλή επιτυχία στα λουλουδάκια και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter, (κάτω δεξιά) για να λαμβάνετε κάθε νέο άρθρο που ανεβαίνει!

Αφήστε το σχόλιό σας