Μια λατρεμένη εσάρπα…και το χωριό μου

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία και αγάπη.
Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν τα καλύτερα μου…όχι δεν είχε ρεβεγιόν σε ακριβό ξενοδοχείο, snowboard ή εκδρομή στο εξωτερικό, είχε επίσκεψή στο χωριό!
Το χωρίο…Καστράκι Αιτωλοακαρνανίας, αν και δεν γεννήθηκα εδώ, ούτε έζησα όλα μου τα χρόνια, για μένα είναι το χωριό μου!
Εδώ είπα για πρώτη φορά τα κάλαντα με τον αδερφό μου, εδώ ψάρεψα για πρώτη φορά με το μπαμπά μου, εδώ είναι όλη η ζεστασιά της μαμάς μου!
Μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο ευλογημένη ήμουν που είχα όλες αυτές τις εικόνες, τη λίμνη, το ποτάμι στην άκρη του χωριού, τα δέντρα, τα βουνά…όλο αυτό το φυσικό περιβάλλον που ανοίγει τη ψυχή ενός παιδιού και διαμορφώνει το χαρακτήρα του! 
Πήρα τη μαμά μου και ανέβηκα στο φράγμα του χωριού για να πάρετε μια εικόνα (κάτω δεξιά είναι), αν και είχαν πει για ηλιόλουστο καιρό…δεν ήταν καθόλου έτσι.

….η δημιουργία, Εσάρπα η απαραίτητη!
Υπέροχο πράσινο χρώμα, νήμα 25% Μοχέρ 65% Ακρυλικό KARTOPU WOOL, Τούρκικο μεν αλλά έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, αν το βρείτε αξίζει να το προτιμήσετε. Πλέξη Solomon που της ταιριάζει πάρα πολύ το μοχέρ,
3 μικρές ροζέτες, προσθέτουν ρομαντικό χαρακτήρα…(σας τις έχω δείξει και σε κάτι εντελώς διαφορετικό παλαιότερα) θα ετοιμάσω τις οδηγίες, να τις μοιραστώ μαζί σας, είναι ιδανικές για λεπτά και μαλακά νήματα που δεν στέκονται εύκολα!
Το μόνο που χρειάζεται για να νιώσεις την ευτυχία εδώ και τώρα είναι μια απλή καρδιά που αρκείται στα λίγα, όπως είπε και ο Καζαντζάκης.
Αυτό έκανε τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά!
Γύρισα σπίτι τελειώνω κάτι Πρωτοχρονιάτικα δωράκια και ψάχνω συνταγή για Βασιλόπιτα.
Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε!
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας