Κερδίστε αυτό το Chunky σκουφάκι!

Είτε έχετε στολίσει είτε όχι, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να μπούμε στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν ξέρω αν εσείς κάνατε κάποια προσπάθεια για να συμβεί αυτό, αλλά σκέφτηκα να βοηθήσω λίγο… κάνοντας σας δώρο αυτό το σκουφάκι! Ναι, αυτό είναι το νόημα των εορτών να δίνεις και να λαμβάνεις, και επειδή το τελευταίο καιρό μου έχετε δώσει απλόχερα την αγάπη σας, αποφάσισα να χαρίσω αυτό το Chunky σκουφάκι, σε όποια/ο τυχερή/ο το κερδίσει!

Το έχω πλέξει με τα δάχτυλα, (ουάου) και ο ενθουσιασμός, όπως κάθε φορά που κάνω κάτι καινούργιο είναι απερίγραπτος, είμαι της υπερβολής και των άκρων το έχω αποδεχτεί, και είναι προφανές ότι είμαι πολύ γεμάτη-χαρούμενη!

Όταν αυτό συμβαίνει το μόνο που θέλω είναι να μοιραστώ: ένα χαμόγελο, μια καλημέρα σε έναν άγνωστο, από κάτι μικρό από αυτά που εύχεσαι να αλλάξουν την ημέρα κάποιου ή κάτι πιο μεγάλο και ουσιαστικό που το κρατάς για τον εαυτό σου και σε κάνει να αισθάνεσαι περηφάνια που ανήκεις στο Ανθρώπινο είδος. Είναι πλεγμένο με το Quick knit spot της DMC και η σύνθεσή του είναι 51% μαλλί, 49 Ακρυλικό νήμα.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό τα βήματα είναι απλά:

  1. Αφήστε σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο (ένα καλησπέρα, μια ευχή, ότι θελήσετε)
  2. Κάντε Like στη σελίδα μου στο Facebook 
  3. Κοινοποιήστε αυτό εδώ το άρθρο με το σκουφάκι και το διαγωνισμό στη σελίδα σας στο Facebook

Καλή επιτυχία καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!

  • Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/12/2018 και ο νικητής/τρια θα ανακοινωθεί στα σχόλια από κάτω στο άρθρο.
  • Αν ο νικητής/τρια δεν απαντήσει σε 2 ημέρες θα επαναληφθεί η κλήρωση 3/1/2019.
  • Ο νικητής/τρια θα μπορέσει να επιλέξει το χρώμα μέσα από ποικιλία μονόχρωμων/πολύχρωμων αποχρώσεων, καθώς και του εικονιζόμενου.

Αφήστε το σχόλιό σας