Ιδιαίτερες βελόνες πλεξίματος!

Γεια σας, 
σήμερα θα σας κάνω μια γνωριμία με το κατάστημα με νήματα και αξεσουάρ πλεξίματος, Μπορδόκα οδός Πίνδου 15, Περιστέρι.

Με το που θα μπείτε στο κατάστημα η Γεωργία Μπορδόκα θα σας κερδίσει με το χαμόγελο της και την ευγενική της διάθεση!

Το κατάστημα είναι οικογενειακή επιχείρηση και η ίδια μεγάλωσε μέσα σε αυτό μαθαίνοντας για τη παράδοση και τα χειροποίητα από τον πατέρα της.
Εκτός από τα σεμινάρια που γίνονται στο κατάστημα, μπήκε στη διαδικασία να μεταδώσει τις γνώσεις της γράφοντας το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Μάθε πώς να πλέκεις ΚΟΥΒΕΡΤΑ (μου είπε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα) το οποίο περιέχει 10 υπέροχα σχέδια για κουβερτούλες με αναλυτικές οδηγίες, κοστίζει 5,90 ευρώ και όλοι οι αναγνώστες του Back to Handmade που θέλουν να το αποκτήσουν έχουν επιπλέον έκπτωση 10% !
Εκτός από το βιβλίο το κατάστημα έχει πολύ ιδιαίτερα αξεσουάρ για πλέξιμο, όπως οι βελόνες που λάτρεψα και θα σας παρουσιάσω.
Κατασκευάζονται από λευκή σημύδα και έχουν υπέροχες κορυφές!
Υπάρχει πληθώρα σχεδίων που ανανεώνετε συνέχεια όπως μου είπε και η ίδια. Ζωάκια, φρούτα, κούπες, εποχιακά και με ιδιαίτερα μηνύματα.
Κοστίζουν 17.8 ευρώ από το 4,5-6 no και 18.8 ευρώ από το 6,5-8 no!
Δεν είναι πολύ οικονομικές αλλά είναι πολύ ιδιαίτερες και κάθε λάτρης του πλεξίματος θα ήθελε τουλάχιστον ένα ζευγάρι. (είναι καταπληκτικό δωράκι και για τις γιορτές!)
Εγώ διάλεξα αυτές με το σήμα κατά του καρκίνου του στήθους!
Γυναίκες είμαστε και μη ξεχνάμε τη πρόληψη και αυτοεξέταση μας λοιπόν!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του καταστήματος www.mpordoka.gr 
Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση με νέα δημιουργία!
Μη ξεχνάμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και το τόπο μας, μόνο με την ενότητα θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας