Γιλέκο Daisy Granny Square

Επιμένω να δημιουργώ πολυχρωμία… στους σκοτεινούς καιρούς όλων των τελευταίων ετών αλλά και πιο συγκεκριμένα αυτού που διανύουμε από πέρυσι τέτοια εποχή.

Πέρα από την εσωτερική βουτιά, που όφειλα να κάνω ως σωστό πρότυπο “Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Ασφαλής”, έγινε και βουτιά στο μπαούλο με τα νήματα! Ναι ναι, όλα αυτά τα νήματα που αγοράζουμε με μανία όλοι εμείς που αγαπάμε το πλέξιμο για “τα προσεχώς” πλεκτά. Που αυτό το προσεχώς κάνει να ολοκληρωθεί χρόνια, σαν μυθιστορηματική τριλογία.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και αυτό το νήμα που το είχα αγοράσει σε κάποια υπερπροσφορά πριν χρόνια, οι 5 φορές που το ξήλωσα (γεγονός) επιβεβαίωσαν την υψηλή του ποιότητα και την αγορά που είχα κάνει τότε, βέβαια η περιορισμένη ποσότητα με έκανε να σκεφτώ πολλές φορές πως θα αξιοποιήσω το νήμα. Επέλεξα να πλέξω ένα γιλέκο με λουλουδάτα μοτίφ. Πολλές πολύχρωμες μαργαρίτες μαζεμένες σε ένα ζεστό γιλέκο, μιας και το νήμα είναι, από 100% μαλλί.

Ίσως προσθέσω κάποιο κουμπί ή φερμουάρ, δεν το έχω αποφασίσει ακόμη!

Χαίρομαι για το νέο απόκτημα της ντουλάπας μου, είναι ένα από τα αρκετά ΝΕΑ της covid-περιόδου, όσοι με ακολουθείτε στο instagram, έχετε δει και άλλες δημιουργίες καθώς και καθημερινά στιγμιότυπα ακόμη και γκάφες! Ακολουθήστε με  για να γίνει πιο διαδραστική/διασκεδαστική ή επικοινωνία μας.

Προσθέστε αξία στην καθημερινότητα σας κάνοντας ποιοτικές επιλογές, είτε αφορά την διατροφή, την συναναστροφή, την ένδυση! Τα ηθικά προϊόντα οδηγούν στην βιωσιμότητα, ένα θέμα που μας αφορά όλους.

Μάθε να πλέκεις το λουλουδένιο μοτίφ!

Χαρίστε απλόχερα το χαμόγελο σας, σε όσους το αξίζουν. Πολλά φιλιά από εμένα και την Φαίδρα.

Επιστροφή στο Χειροποίητο – Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας