Λαιμοί με βελόνες και βελονάκι!

2015-12-21 16.21.18Παντού χειροποίητα! Παντού…όπου και να κοιτάξεις θα δεις χειροτέχνες. Τα κοινωνικά δίκτυα βοηθούν έτσι ώστε να γίνετε η παρουσία του καθενός αισθητή! Αν παρατηρήσετε και στην καθημερινότητα (σούπερ μάρκετ, λαϊκή, τράπεζα…) όλο και περισσότεροι φορούν ένα χειροποίητο πλεκτό αξεσουάρ! Σκουφάκια, κασκόλ, γάντια και φυσικά λαιμοί! Πολύ χαίρομαι που αρχίζουμε να ξεχωρίζουμε πάλι από το πλήθος και επιλέγουμε κάτι μοναδικό, δεν ακολουθούμε απλά την συλλογή που μας προτείνει κάθε αλυσίδα καταστημάτων! Ένα “εύκολο” δώρο είναι ο λαιμός μιας και κουμπώνει εύκολα σε οποιοδήποτε στυλ!

Τα αποτελέσματα που δίνει κάθε είδος πλεξίματος αλλά και σε κάθε πλέξη είναι διαφορετικό, οι πλέκτριες το γνωρίζουν και το καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι βέβαια χρειάζεται να το δουν… Δύο διαφορετικοί λαιμοί με το ίδιο νήμα (σε διαφορετικό χρώμα) ο ένας είναι πλεγμένος με βελόνες και πλέξη ζέρσευ καλή και ο άλλος με βελονάκι και πλέξη κοχυλάκι. Εμένα μου αρέσουν και οι δύο…ίσως λίγο παραπάνω το κοχυλάκι, που έχει μια  τσαχπινιά παραπάνω! Μία σημαντική λεπτομέρεια για τις νέες πλέκτριες είναι ότι το πλέξιμο με το βελονάκι προχωρά πιο γρήγορα σε σχέση με τις βελόνες. 2015-12-21 16.23.122015-12-21 16.29.202015-12-21 16.27.47

Αυτή η φωτογράφιση είναι λίγο πάμε πορεία η αλήθεια είναι!  Ήμουν λίγο κουρασμένη…τα μάτια που γυαλίζουν μαρτυρούν την αλήθεια… Επόμενη δημιουργία; Τι θα είναι άραγε;… μην την χάσετε!

Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας