Έμπνευση από Minnie Mouse

  Γεια σας και πάλι.
Καινούργια εβδομάδα ξεκινά και εύχομαι όλο χαρά!

Ένα ήταν σίγουρο…  φιόγκος! 

Ελπίζω με το θεμάτακι μου να σας δώσω λίγη. 
“Φθινόπωρο του 2012 και διάσημοι Βρετανοί σχεδιαστές επέλεξαν ως έμπνευση την minnie mouse ” Αυτό ήταν το άρθρο που διάβασα και είπα γιατί όχι και εγώ! (εξάλλου την αγάπη μου στα φιογκάκια και τα λουλούδια είμαι σίγουρη ότι την καταλάβατε!) 
Άρχισα λοιπόν και εγώ να κοιτάζω διάφορες εμφανίσεις του διάσημου και αγαπημένου χαρακτήρα της Disney.  
Πήρα δύο νήματα κόκκινο (φυσικά) με μαύρες λεπτομέριες για να δείνει την αίσθηση του πουά και μπλέ με λεπτομέριες μαύρες – γαλάζιες για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση! 
Έφτιαξα ένα φιόγκο και επέλεξα να το στερεώσω σε στέκα, έτσι ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον αλλά να μην είναι φορτωμένο. Η πλέξη είναι λάστιχο 1×1 με βελόνες (χιχι… καινούργια πλέξη!!) Τι λέτε σας αρέσει ; 
Δεύτερη έμπνευση: γκέτες. Χειμώνας έρχεται και θεωρώ ότι είναι απαραίτητο αξεσούαρ και ασπίδα για το κρύο! Συνδύασα τα δύο νήματα σε ρίγες, πλέξη λάστιχο 2×2 με βελόνες. Εγώ το φοράω και στα χέρια με κάποιο καντομάνικο (θεωρώ ότι δίνει άποψη και στυλ). 
Και τέλος καρφίτσα μπουτονιέρα (με βελονάκι) και δαχτυλίδι φιογκάκι, πλέξη λάστιχο 1×1 με βελόνες, διάλεξα βάση που  ρυθμίζεται από κάτω!
Είναι πολύ παιχνιδιάρικα, δεν νομίζετε; Εμένα μου έφτιαξε τη διάθεση αυτό το project , ελπίζω και εσάς. Απολάυστε το, με αγάπη για όλους όσους εκτιμούν την αξία του χειροποίητου και την προσπάθειά μου να το φέρω πάλι στο προσκήνιο. Μια τέχνη με τόσα μυστικά, παράδοση και ιστορία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Περιμένω τα σχολιά σας,
backtohandmade@gmail.com 
Φιλάκια πολλά!

Αφήστε το σχόλιό σας