Έχω ένα μυστικό…

Εδώ και καιρό έχω ένα μυστικό έρωτα…πρόκειται για τη ραπτομηχανή μου και τη νέα μου αγάπη, το ράψιμο!

Ένα από τα όνειρα που είχα μικρή αρχίζει να πραγματοποιείται, ρούχα, μεταποιήσεις, νοικοκυριό…μια μικρή μοδιστρούλα γεννήθηκε!
Μετά από πολύ σκέψη και έρευνα αγοράς, τελικά πήρα αυτή τη Silvercrest, ήθελα Singer αλλά για τα ίδια χαρακτηριστικά είχε πάνω από 100 ευρώ διαφορά!
Ενώ γνωρίζω ότι ποιοτικά δεν υστερεί, μέσα μου …κάτι με τρώει, (τι σου κάνει η διαφήμιση τελικά) τέλος πάντων θα το ξεπεράσω, έχει 3 χρόνια εγγύηση και δουλεύει ρολόι.
Κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας.
Έφτιαξα αυτή τη γωνίτσα, κούκλα, εξαρτήματα, κλωστές, σαπουνάκια, καρφίτσες γενικά με τα αξεσουάρ έχω θέμα, θέλω να έχω τα πάντα! Το τραπέζι βέβαια χαμένα λεφτά, κουνιέται…θα δω τι θα κάνω.

Μέχρι τώρα έκανα κάποια μπαλώματα, κόντυνα κάτι κουρτίνες, έφτιαξα μια θήκη για τα γυαλιά εργασίας του μπαμπά μου και πειραματίστηκα με τη φίλη μου σε κάτι μαξιλάρια…!
Διαβάζω αρκετά, βλέπω video,(τι καλά που υπάρχει και το internet) θα πάω και σε μια θεία μου να μου δείξει λίγο…και κάπως έτσι ενώ το 2014 ετοιμάζετε να μας αποχαιρετήσει, μια νέα δημιουργική περιπέτεια ξεκινά!
Εσείς τι κάνετε, στολίσατε; 
Έτοιμες για τα Χριστούγεννα;
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας