Ας γνωριστούμε…καλύτερα!

Χριστός Ανέστη-Αληθώς, φίλες μου!
Καλή εβδομάδα να έχουμε…
Πως τα περάσατε;
Ενώ η κοιλίτσα μου προσπαθεί να συνέλθει από το βομβαρδισμό εδεσμάτων που της προσέφερα, το μυαλό μου κάνει διάφορες σκέψεις…
Ζούμε σε μια εποχή που πολλοί θα ήθελαν να προσπεράσουν με μαγικό τρόπο και να βρεθούν στην επόμενη σελίδα τη ζωής τους! Όμως η αλήθεια είναι ότι οι δυσκολίες μας, αυτές είναι που έχουν σημασία, αυτές δίνουν τη χροιά στη ζωή μας και κάνουν τις στιγμές χαράς τόσο πολύτιμες!
Μία άλλη αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να ωραιοποιώ όλες τις δύσκολες στιγμές… τις προάλλες διάβαζα κάποια παλαιότερα άρθρα και έλεγα…καλά όσοι δε με γνωρίζουν θα λένε ότι απέχω από την πραγματικότητα (για τα καλά!!!) και ότι ο δρόμος μου είναι τουλάχιστον στρωμένος με ροδοπέταλα! Με μια δεύτερη σκέψη όμως, ευχόμουν απλά κάποιος να καταλάβαινε ότι αυτή είναι απλά η στάση που κρατώ στη ζωή και πόσο θέλω να κάνω έστω και ένα άνθρωπο να χαμογελάσει και να σκεφτεί αισιόδοξα…όλα αυτά μέσα από τη δημιουργία και το Back to Handmade! Το μικρό μου παράδεισο…

Μέτα από αυτή την άκρως εξομολογητική διάθεση…θέλω να σας κάνω μία βόλτα σε κάποιες από τις αγαπημένες μου δημιουργίες, έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα!
Το γιλέκο που έδωσε φτερά στη δημιουργικότητα μου! Μικρές “πινελιές τέχνης”, όταν τα υπολειπόμενα νήματα έπαιρναν την καλύτερη μορφή που θα μπορούσαν, τις φορές που τα παραμύθια ήταν η έμπνευση για ένα μαγιό… ή κάτι που φαινόταν βουνό, γινόταν πραγματικότητα! Επηρεασμένη έντονα από το ρομαντισμό, δημιουργώντας τη δική μου ουτοπία, παίρνοντας δύναμη από μία νέα ζωή!
Αυτή είμαι λοιπόν…χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει καθημερινά! Μη ξεχνάτε και τη στήλη Οδηγίες βήμα-βήμα θα βρείτε όλες τις αγαπημένες μου πλέξεις και όχι μόνο!
Τα λέμε σύντομα με νέες δημιουργίες και προτάσεις!
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας