Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια έκπληξη…

Μια αναπάντεχη έκπληξη με περίμενε χθες, μιας και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω “βραβείο” και έτσι θα μπω και εγώ καλύτερα στο κόσμο του blogging!

Το λεγόμενο Liebster Award. Ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers.

Η Εβελίνα από το blog http://creationsbyeve.blogspot.gr μου έκανε την τιμή να μου απονείμει το πρώτο μου bloggoβραβείο. Εβελίνα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! 
Λοιπόν αρχίζουμε:

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:

1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.


Αρχίζουμε λοιπόν!

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Ήθελα να μοιραστώ την αγάπη μου για τη δημιουργία και να αποδείξω ότι με τις βάσεις του παρελθόντος αλλά με τωρινό μυαλό όλες αυτές οι πλέξεις και οι τεχνικές μπορούν να μας δώσουν αποτελέσματα εφάμιλλα μεγάλων σχεδιαστικών οίκων.
2. Πείτε μας λίγο τις σας ενθουσιάζει;
Με ενθουσιάζει κάθε τι πρωτότυπο αλλά και τρελιάρικο!
3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Είναι σαν το χειροκρότημα που έχει ανάγκη κάθε καλλιτέχνης. Ενώ λες…με καταλαβαίνει κάποιος;…μήπως το παράκανα; Έρχεται το σχόλιο και σε καλμάρει!
4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Τα Χειροποίητα, με όποια τεχνική και αν έχουν δημιουργηθεί, μεταποιήσεις, έξυπνες ιδέες γενικά οτιδήποτε μου δίνει χαρά.
5. Έχετε δημιουργήσει μια  φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Ναι έχω γνωρίσει αρκετούς για το λίγο χρονικό διάστημα που είμαι ενεργή. Είναι αναζωογονητικό να μιλάς με ανθρώπους που είναι σε πολύ κοντινή συχνότητα με σένα.
6. Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δυο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Χμ… Πάρα πολλά θέλω να αλλάξω, από κατηγορίες, φωτογραφίες, ενότητες. 
7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Όταν αυτοσχεδιάζω, εκεί έχω πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Όχι όσο θα ήθελα σίγουρα, βέβαια κάποιες φορές παραπάνω από όσο θα έπρεπε αλλά οι ελλιπείς γνώσεις μου στη τεχνολογία με κάνουν να χρονοτριβώ χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
9.Πώς γεννιούνται τα posts σας;
Όλα από την ανάγκη μου για δημιουργία, μετά βέβαια είναι και τα οπτικά ερεθίσματα, μια επίδειξη μόδας, κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί της φύσης…
10. Ευχές για τον αναγνώστη.
Εύχομαι να βελτιώσω σύντομα το bloggaki μου, και να το αγαπήσετε περισσότερο όσοι είστε ήδη στη παρέα και έτσι είμαι σίγουρη θα μεγαλώσει κιόλας!

Θα προτείνω άλλα 10 blogs για το Liebster Award

http://natapakomyxri.blogspot.gr
http://love-love2love.blogspot.gr
http://tirantoula.blogspot.gr
http://mystikapanoraias.blogspot.gr
http://stay-sunny.blogspot.gr
http://o-la-lart.blogspot.gr
http://jenny-jennysstory.blogspot.gr
http://alekacraftaholic.blogspot.gr
http://girlynightsin.blogspot.gr
http://antonopoulitses.blogspot.gr
Καλή συνέχεια!
Back to Handmade

Αφήστε το σχόλιό σας